Profesionalism, onestitate, flexibilitate din 1992

STATIE DE DEDURIZARE MONOBLOC ECO-CAB 28 EV

2.700,00 Lei
Cantitate
Adauga la favorite
TRANSPORT GRATUIT in Bucuresti si Ilfov pentru valori mai mari de 500 lei. TRANSPORT in toata Romania. VEZI calculator cost transport. Livrare pana la usa
Produs nou Garantie produs Asigurare transport Disponibil in rate prin Card Avantaje.
Vezi solutii de Finantare
Posibilitate de instalare produse prin partenerii Maricon

ECO - CAB EV EV CL


  • Dedurizatoarele de apă ECO-CAB EV EVCL sunt aparate pentru tratarea apei potabile ce se bazează pe principiul dedurizării prin schimb de ioni, în timpul căruia ionii de calciu şi de magneziu (săruri care contribuie la duritatea apei) sunt înlocuiţi cu ioni de sodiu echivalenţi.
  • Duritatea apei este definită în mg/l (miligrame/litru) sau ppm (părţi pe milion) de CaCO3 sau în grade franceze (°Fr); ultima valoare se obţine împărţind valorile anterioare la 10.
  • Apa dedurizată reduce formarea depunerilor de calcar în ţevi, pe fitinguri, pe robinete; în plus, în cadrul instalaţiilor tehnologice, îmbunătăţeşte procesul tehnologic. Apa dedurizată este în mod evident mai potrivită pentru multe utilizări domestice precum: spălarea ţesăturilor, igiena personală, prepararea alimentelor etc.
  • Toate materialele din care este compus aparatul sunt potrivite pentru utilizarea în contact cu apa destinată consumului uman (D.M. 174/04).
  • Instalarea acestor aparate pentru alimentarea instalaţiilor de producţie de apă sanitară şi pentru circuite de încălzire este reglementată de D.P.R. 59/2009 prin regulamentul UNI-CTI 8065. Dedurizatoarele de apă ECO-CAB EV EVCL sunt echipate cu un sistem automat de spalare a răşinilor şi cu supapă de deviere cu sistem de amestecare.
  • Pentru apa destinată consumului uman, se recomandă o valoare a durităţii reziduale de 10 ÷ 12 °Fr. Duritatea reziduală se obţine amestecând apă brută cu apă tratată prin intermediul sistemului specific de amestecare cu care este dotat dedurizatorul ; când nu este înregistrat consum de apă, aparatul efectuează automat o regenerare la fiecare 96 de ore (4 zile).
...
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Din 1992 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii
nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si
flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte
nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o
explicatie.

citeste mai mult

Pentru relatii stabile:

Compara
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care le primeste!