Profesionalism, onestitate, flexibilitate din 1992

Cum Platesc


Plata se poate face:


- prin ordin de plata / virament bancar (pentru clienti persoane fizice si juridice);

- prin ramburs pentru livrarea produselor in Bucuresti si in tara prin URGENT CURIER;

- ONLINE cu cardul de debit / credit

- cash direct in reteau de magazine MARICON


Plata prin ORDIN DE PLATA se face doar in baza facturii proforme emise de MARICON (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul MARICON. Plata ONLINE cu cardul de debit / credit se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata online cu cardul nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.


Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, maricon.ro foloseste sistemulul 3D Secure. Magazinul maricon.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.


Plata CASH in reteaua de magazine MARICON. Puteti alege sa platiti intr-unul din magazinele noastre din Bucuresti. Reteaua de magazine o gasiti aici. Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv.

Din 1992 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii
nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si
flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte
nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o
explicatie.

citeste mai mult

Pentru relatii stabile:

Compara
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care le primeste!