Profesionalism, onestitate, flexibilitate din 1992

Carduri Maricon

Majoritatea celor care au cumparat de la noi aleg sa revina.

Dat fiind ca avem gama completa de produse de instalatii, cei mai multi clienti de-ai nostri sunt instalatori profesionisti.

Ne prefera pentru ca un singur drum la Maricon le rezolva tot necesarul de piese.

Asa ne-au devenit clienti constanti.

Pentru ei, in special, am introdus acum mai bine de 10 ani un program de carduri de fidelitate, in cadrul caruia recompensele sunt de 3 tipuri: (1) discounturi de la pretul de lista, (2) electronice, electrocasnice si scule profesionale si (3) bonuri valorice cadou.

Spre deosebire de majoritatea programelor de acest tip, noi tinem cont de preferintele beneficiarilor, onorand cele mai variate solicitari, de la televizoare cu dimensiuni atipice la laptop-uri cu o configuratie anume.

Flexibilitatea de care dam dovada contribuie la succesul cardurilor noastre de fidelitate: mai mult de 40% dintre clientii Maricon au fost recompensati in cadrul acestui program.

Acum, MARICON iti multumeste pentru ca esti alaturi de noi de 25 de ani.

In semn de apreciere si pentru ca dorim sa iti rasplatim fidelitatea, MARICON iti ofera acest Bonus card. Cu Bonus card cumparaturile tale devin si mai avantajoase. La Maricon produsele de calitate si diversitatea stocurilor reprezinta avantajele de care te bucuri de fiecare data cand faci cumparaturi.
De acum incolo insa, vei beneficia si de preturi speciale, valabile numai pentru tine. Iar prin campaniile dedicate posesorilor de Bonus card, te vom incanta in fiecare luna. Si cel mai important, in functie de valoarea cumparaturilor tale si a punctelor acumulate, vei primi bani sub forma de bonuri valorice cadou.

Daca doriti sa va inregistrati in programul Bonus Card va rugam sa consultati termenii si conditiile si sa completati formularul de mai jos. Va vom contacta pentru confirmare si pentru a stabili cum veti intra in posesia cardului. Va multumim!

Credem in relatii reciproc avantajoase. Clientii loiali, de cele mai multe ori, ne devin parteneri. De aceea am creat Cardul Partener, pentru persoanele juridice si PFA. Ofertele speciale si discount-urile considerabile pentru posesorii de carduri partener va vor incanta la fiecare cumparatura.

Daca doriti sa va inregistrati in programul Card Partener va rugam sa cereti detalii in reteaua de magazine MARICON, la telefon 072MARICON sau la office@maricon.ro Va multumim!

Formular inregistrare

* completarea campurilor este obligatorie

23.08.2019

Din 1992 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii
nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si
flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte
nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o
explicatie.

citeste mai mult

Pentru relatii stabile:

Compara
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care le primeste!